SNIMANJE KAMEROM

U okviru video produkcije bavimo se: snimanjem, montažom, grafickom doradom video materijala, izradom animacija, tonskih efekata, presnimavanjem na različite formate i standarde …

Od početka našeg rada trudili smo se ponuditi svojim klijentima vrhunsku, brzu uslugu i kvalitetan konačni proizvod, što će klijentu biti jedinstvena uspomena, a nama najbolja reklama!

Radeći na ovakav način rada uspeli smo da, od do tada uobičajenog oblika snimanja – “snimi i takvu kasetu daj klijentu”, stvorimo jedan novi način, koji režijom održava pažnju gledaoca, sadrži svaki bitni događaj i uz to ima posebni stil u kojem se vidi uloženi trud, vrieme i znanje.

Zbog toga smo u kratkom razdoblju postali traženi i rezervisani mnogo unapred, a naši video snimci bili su kvalitetom daleko iznad video snimaka konkurencije.

Da bi se održao takav nivo kvaliteta, potrebno je strucno znanje i profesionalna oprema, te neprestano ulaganje. Svaki dio naše opreme je vrhunskog kvaliteta, pocevši od digitalnih profesionalnih
3CCD video-kamera, preko montažnih kompjutera s profesionalnim video karticama, video rasvete…

Svaki posao, radi se i isporučuje na najkvalitetnijim video medijima.

FOTO VIDEO MAX iza sebe ima mnogo snimljenog video materijala, koji obuhvata venčanja, proslave, krštenja, veridbe i sve ostale oblike veselja pa sve do muzičkih spotova , tv reklam i koporativnih filmova .

Najvrijednije su svakako zadovoljni klijenti, koji će vam reći da su dobili više nego što ste tražili

snimanje-svadbe-veselja-wien

VIDEO SNIMANJE

Neka Vaša veselja budu zabeležena kamerom. Vrhunska oprema .... Dugo godišnje islustvo ....

FOTOGRAFISANJE

Profesionalci na usluzi učiniće da u pravom momentu naprave fotografiju ... Kreativnost na delu ...

MAX LIMUZINE

Iznajmljivanje automobila vrhunske klase ... Jedini u Timockoj Krajini